Egyesületi tagoknak

Kedves Tagtársunk!

Az OME vezetősége szeretné segíteni a tagságot a mediátorok számára fontos információkkal, képzési, továbbképzési lehetőségekkel, friss szakmai információkkal, tájékoztatással a fontosabb eseményekről, co-mediátorok elérhetőségéről. Ha kérdését e-mailben megküldi számunkra, úgy konkrét ügyben megpróbálunk a leghamarabb válaszolni, vagy a kérdéseket összegyűjtve, a weblapon, illetve hírlevélben adunk tájékoztatást az adott kérdésről.

Kérjük, használják e lehetőséget, hogy szorosabb kapcsolat jöhessen létre a mediációt ténylegesen végző szakemberek között, követve azt a közös célkitűzésünket, hogy az OME mediátorai a legmagasabb színvonalú és minőségű szolgáltatást nyújthassák ügyfeleiknek.

Természetesen kérjük tagtársainkat arra is, hogy amennyiben rendelkeznek olyan információval, tapasztalattal, lehetőséggel, mely segítheti a mediátorok működését felkészülését, tájékozottságát, úgy ezeket is küldjék meg az Egyesület vezetése számára, hogy szintetizálva, a megfelelő formát megkeresve segítsük a tagság, egymás munkáját, fejlődését.

KÖSZÖNJÜK!

OME