IV. Alternatív vitarendezési konferencia

A Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Békéltető Testület, valamint az Országos Bírósági Hivatal – a Wolters Kluwer Hungary Kft támogatásával – már negyedik alkalommal rendezi meg éves konferenciáját, mely idén a kis- és középvállalkozások, ezen belül a családi vállalkozások és az alternatív vitarendezés témakörét hivatott közelebb hozni egymáshoz.

A központi téma tehát az, hogy hogyan tudja segíteni az alternatív vitarendezés e vállalkozások kockázatainak csökkentését.

A konferencia az évek során nemzetközivé vált, így az idén is négy külföldi előadó színesíti az eseményt.

Két amerikai meghívott vendég

bemutatja, hogy New Jersey Államban milyen módszerek, eszközök állnak rendelkezésre a komplex problémák és az érzelmi viták megoldására.

Összesen 9 előadás és előadó szerepel a programban. A magyar előadók között stratégiai üzletfejlesztési tanácsadó, egyetemi oktató, békéltető testületi elnök, valamint a bíróságon belüli közvetítésben érintett bíró egyaránt jelen lesz.

A konferencia helyszíne: A Magyar Tudományos Akadémia Székháza (Budapest V. ker. Széchenyi István tér 9.)
A konferencia időpontja: 2019. október 17. 10.00-17.00 és október 18. 10.00-15.30

Az eseményen való részvétel mediátorok számára kreditpontot jelent.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött és díjköteles.

A program várható ára ellátás nélkül 13.700.-Ft+ÁFA/nap, 8.600.-Ft+ÁFA/nap körül alakul, a pontos árat a jelentkezők számának alakulását figyelembe véve később tesszük közzé.